Fonnfjell Hotell ligger sentralt til, midt i Meråker sentrum. Fra Trondheim lufthavn Værnes tar det drøyt 45 minutter å kjøre, mens Trondheim by er en god times kjøretur unna. I umiddelbar nærhet til hotellet finner man alt man trenger, som dagligvarebutikk, togstasjon, kafeer og restauranter, samt en rekke andre butikker. Hotellet kan skilte med 26 rom, både enkle og doble, samt en suite eller familierom som har 4 soveplasser. Hotellet er et såkalt «bed and breakfast» som betyr at de ikke tilby hel- eller halvpensjon, men de har rom og frokost.

Om hotellet

Fonnfjell Hotell åpnet for første gang dørene så tidlig som i 1924, men har vært igjennom en rekke oppgraderinger gjennom årene. Den siste oppgraderingen var så sent som i 2016, og da ble hotellet totalrenovert og oppgradert til en meget høy og moderne standard. Hotellet er relativt lite og har bare 26 rom fordelt på 3 etasjer, men alle rommene er smakfullt dekorert og godt utstyrte. De har alle egne bad, med toalett og badekar eller dusj, liten sittegruppe og egen veranda. I første etasje finner man en liten resepsjon og et fellesareal med noen sofaer og bord som gjester kan benytte. Ved siden av resepsjonen er det en liten frokostsal der frokost blir severt alle ukedager mellom kl. 07.00 og 09.00, og i helgene fra kl. 07.30 til kl. 10.00. Frokost består av en frokostbuffet med en rekke pålegg, som skinker, oster og leverpostei, samt ulike frokostblandinger, yoghurt, eple- og appelsinjuice, brød og rundstykker, og kaffe og te. Ønsker man varm frokost, som egg og bacon, kan dette bestilles mot et ekstra gebyr. Dette må dog bestilles en dag i forveien.

Hotellet har desverre hverken egen restaurant eller bar, men med en beliggenhet midt i Meråker sentrum, kan man finne flere spisesteder, barer og kafeer i umiddelbar nærhet. To av de mest populære spisestedene, Sissels Spiseri og Kafe Sentrum, er innen gåavstand til hotellet, og du kan lese mer om disse stedene på våre sider under fanene «Sissels Spiseri» og «Kafe Sentrum».

Kurs og konferanser

Fonnfjell Hotell har to lokaler som passer utmerket til kurs og konferanser. Det ene lokalet har kapasitet til rundt 50 deltakere og er utstyrt med alt man måtte trenge av teknisk utstyr. Det andre lokalet er en god del større og har kapasitet til rundt 90 deltakere. Hotellet har investert i topp moderne, teknisk utstyr den senere tiden, så å arrangere et kurs eller en konferanse går som en lek. Hotellet har i tillegg en svært god internettlinje, så mange gjester eller kursdeltakere kan være på nett samtidig uten at det går utover nettforbindelsen. Å arrangere en videokonferanse er heller ikke noe problem.

Kurs og konferanser kan bestilles med eller uten overnatting. Dersom man velger å bestille med overnatting, vil man kunne få opptil 20% rabatt på romprisen. Rabatten vil kunne variere utifra antall deltakere og når på året konferansen skal avholdes. Fonnfjell Hotell har inngått samarbeid med Kafe Sentrum når det kommer til bespisning for våre kurs- og konferansegjester. De kan velge mellom å få maten levert til konferansen, eller å spise hos Kafe Sentrum. Dersom man velger å få maten levert, vil den bli levert rundt 5-10 minutter før planlagt lunsjpause. Da Kafe Sentrum kun ligger få minutter unna hotellet, vil maten kunne holde seg varm, og det er jo et stort pluss da hotellet ikke har egnet kjøkken for oppvarming av mat.

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk er fra kl. 13.00 og man må sjekke ut før kl. 11.00. Dersom man ønsker senere utsjekk, eller tidligere innsjekk, kan man ta kontakt med resepsjonen og avtale dette direkte.