Teveltunet Fjellstue, som ligger ca. 2 mil utenfor Meråker sentrum, er så utrolig mye mer enn bare et overnattingssted. Her har de, i tillegg til overnatting, restaurant, lokaler for kurs og konferanser, og en rekke aktiviteter for folk i alle aldre. For bare få år siden åpnet de i tillegg Teveltunet Adventurepark, som er en aktivitetspark for hele familien.

Overnatting

Teveltunet Fjellstue har 50 rom med til sammen 110 sengeplasser fordelt på leiligheter og koslige hytter. Hyttene og leilighetene varierer i størrelse, fra en enkel ett-roms leilighet med plass til 1-2 voksne, til store og flotte hytter med 6-8 soveplasser. Både hyttene og lelighetene er godt utstyrt med et lite kjøkken, eget bad og toalett, en liten eller stor sofagruppe, samt veranda eller en større terrasse. Alle rom har eget kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Alle leiligheter og hytter har WiFi og TV med en rekke kanaler. Prisene varierer ganske mye utifra sesong og selvsagt antall sengeplasser. Frokost er som regel ikke inkludert i romprisen, men kan bestilles mot et tillegg i prisen. Frokostbuffeten serveres hver ukedag mellom kl. 06.30 og 09.00, og Lørdag og Søndag fra kl. 07.00 til kl. 10.00. Ønsker man frokost på rommet kan man bestille det mot et tillegg i prisen.

Aktiviteter

Det er utrolig mye å gjøre på Teveltunet Fjellstue, uavhengig av om man ønsker rolige aktiviterer eller mer fartsfylt action. For de som ønsker rolige dager, kan Teveltunet Fjellstue by på massasje, boblebad og sauna, utendørs badestamp, og mye mer.  Alle de forenevnte kan man finne i hovedhusets underetasje og er, med unntak av massasje, gratis for alle som bor på anlegget. Små barn må dog være i selskap med en voksen og for at alle gjester skal kunne nyte vår velværeavdeling, ber vi om at man tar hensyn til hverandre.

I Mai 2015 åpnet Teveltunet Fjellstue sin helt egne Adventurepark. Dette er en aktivitetspark hvor man kan prøve seg på klatring, 15 ulike zip-lines, hinderløype og mye mer. Dette er virkelig en aktivitetspark for hele familien. Parken har åpnet hver dag i perioden 15. mai til 15 september, og det koster 100 kr. for barn og 170 kr. for voksne. Aktivitetsparken tar også imot større grupper og skoleklasser, og tilbyr da overnatting i lavvo.

Dersom aktivitetspark ikke frister, kan vi nevne at Teveltunet Fjellstue har samarbeid med Meråker Hesteklubb og tilbyr hesteriding for både store og små. De tilbyr ulike turer, fra 1 time til 2 dager, og dette må bestilles minst 1 dag i forveien.

Andre aktiviteter eller ting å gjøre i området er sykling, fiske (både i elv og innsjø/vann), fjellvandring eller turgåing, langrenn i preparerte løyper, og mye, mye mer. Det er også verdt å nevne at de har en egen lekeplass for de minste, samt kino hvor de viser filmer i helgene.

Mat og drikke

Teveltunet Fjellstue har egen restaurant hvor de serverer fantastiske norske retter basert på lokale råvarer i sesong. De har egen a’la carte meny, samt «dagens 3-retters» og egen barnemeny for de minste. På menyen kan man finne alt fra rype og and, til rein, elg, hjort og kanin, samt en rekke fisk- og sjømatretter som laks, kamskjell, reker, kveite og ørret. Rettene varierer utifra hvilke råvarer som er i sesong. På barnemenyen finner man populære barneretter som hamburger, pølser og kyllingnuggets, eller så kan man velge retter fra hovedmenyen i en mindre posjon. Teveltunet Fjellstue har selvsagt alle rettigheter, slik at man kose seg med en liten likør etter maten eller en drink etter en lang dag ute. Ved siden av restauranten finner man Teveltunet diskotek og bar, som er åpnet alle dager fram til midnatt.