Sissels Spiseri er et trivelig spisested som ligger langs E14 like utenfor Meråker Sentrum. Sissels Spiseri åpnet dørene for første gang i Juni 2014, og har nå åpent hver dag, Mandag til Søndag. Spisestedet tilbyr god mat til en rimelig penge, og har alle rettigheter når det gjelder alkoholservering. Innendørs er det plass til opptil 80 gjester og spisestedet har også en stor terrasse og sitterplasser utendørs med plass til opptil 40 gjester. Terrassen utendørs har nydelig utsikt ut over Stjørdalselva, så her kan man sitte og kose seg med en kopp kaffe eller en liten matbit. Sissels Spiseri tilbyr en god og variert meny, samt «dagens middag». I tillegg har de gratis WiFi til alle sine gjester, og de tilbyr catering og leie av lokale.

Om Sissels Spiseri

Sissels Spiseri er godt kjent blant lokalbefolkningen i Meråker som et spisested som tilbyr god mat til en rimelig penge, og hvor atmosfæren er rolig og tilbakelent. Man kan ofte finne flere stamgjester hos Sissels Spiseri, uansett hvilken dag eller tid på dagen man besøker stedet på. Sissel Kroken, som står bak Sissels Spiseri, åpnet for første gang dørene den 20. Juni 2014. Stedet ble raskt en favoritt blant lokalbefolkningen, men stedet er også en favoritt blant tilreisende og turister. Sissel åpner dørene hver dag kl. 11.00 og holder åpent til de siste gjestene har gått hjem. Middag blir servert på hverdager mellom kl. 14.00 og 22.00, og i helgene mellom kl. 12.00 og 20.00. Sissels Spiseri har alle rettigheter, så selv om kjøkkenet stenger, holder baren åpent til ut i de sene nattetimer, som Søndag til Torsdag er senest kl. 01.00, og Fredag og Lørdag er kl. 03.00.

Hos Sissels Spiseri er parkering ikke noe problem, da det er en stor parkeringplass utenfor. I tillegg til gratis parkering, kan man også finne ladestasjon for elbiler her. Dette er den eneste ladestasjonen i området, så dersom du kjører elbil, har en enda en grunn til å stoppe innom Sissels Spiseri.

Mat hos Sissels Spiseri

Menyen hos Sissels Spiseri er variert og god, og består av velkjente kro-retter som bakte poteter, løvbiff med chips og bearnaise, ulike salater, hamburgere, kebabtallerken og biffsnadder. I tillegg finner man en rekke småretter som kyllingvinger, nachochips, friterte potetbåter og mozzarellasticks. Dersom ikke noe av det frister, er Sissels Spiseri godt kjent for å ha «Meråkers beste pizza». Pizzamenyen er stor, og man kan velge mellom ulike størrelser og toppinger. Det som vikelig er spesielt med denne pizzamenyen er at alle pizzaer har fått navn fra ulike fjelltopper i området. Sissels Spiseri har egen barnemeny bestående av pølser, mini-pizza, hamburger og kyllingnuggets. Har man lyst på noe søtt etter at man har spist, tilbyr Sissel desserter som banansplitt, milkshake, eplepai og sjokoladekake.

Hver dag tilbyr Sissel en «dagens middag». Dagens middag koster kun kr. 119 og inkluderer en kopp kaffe. Hvilken rett som tilbys varierer selvsagt fra dag til dag, og kan blant annet være gryterett, trøndersodd, hamburgertallerken, laks og mye annet godt. Hos Sissels Spiseri får alle pensjonister og studenter 10% rabatt på all mat og drikke (inkluderer ikke alkohol), så husk å ta med deg gyldig legitimasjon.

Bar og catering

I baren hos Sissels Spiseri har de alle rettigheter, så her kan man kose seg med en kaffe og likør eller whiskey dersom man ønsker det. Baren er åpen noe lengre enn kjøkkent, og holder ofte åpent så lenge det er gjester i lokalet (men ikke lengre enn de tider nevnt ovenfor).

Hos Sissels Spiseri tilbyr de både catering og leie av lokalet. Så dersom du planlegger en større sammenkomst, er det bare å ta kontakt med Sissel, så ordner hun resten.